آموزش تصویری تهیه و طبخ سیر پلو یا سیر برنجی محلی بریران

آموزش تصویری تهیه و طبخ سیر پلو یا سیر برنجی مخصوص بریران

مواد مورد نیاز:

۳ عدد سیر تازه

۳ عدد پیاز تازه

۱ عدد هویج

۱ فنجان روغن زیتون طارم

۲۵۰ الی ۳۵۰ گرم برنج


آموزش تصویری تهیه سیر پلو یا سیر برنجی محلی بریران:

نام: yabanıpırasatemiz.jpg نمایش ها: 21536 اندازه: 42.7 KB

نام: dogranmisyabanipirasa.jpg نمایش ها: 16541 اندازه: 27.6 KB

همانند تصویر پیازچه های تازه و سیر تازه را خرد می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه منتظر می مانیم تا آبی که در حین

شسته شدن جذب ریشه ها شده است کشیده شود.

نام: zeytinyagliyabanilerkavruluyor.jpg تعداد بازدیدها: 14482 حجم: 39.5 کیلوبایت

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید باید به ریشه سیر و پیاز خرد شده روغن زیتون بزنیم و شروع به تفت دادن نماییم

در این هنگام مقداری هویج و برنج به مواد مذکور اضافه می کنیم

نام: zeytinyagliyabanilerpisti.jpg نمایش ها: 14362 اندازه: 36.5 کیلوبایت

البته برنج برای کسانیست که بدان علاقمند هستند، اضافه کردن برنج اختیاری است. ادویه لازم را نیز به ترکیب سیر پلو می افزاییم

و پس از ۱۵ دقیقه سیر پلو یا همان سیر برنجی شما اماده است.

حالا میتوانید از وعده غذایی خود لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *