دستورالعمل ویژه برای تهیه و طبخ ماهی شکم پر محلی

دستورالعمل تهیه و طبخ ماهی شکم پر


مواد اولیه :

نمک، فلفل و زردچوبه بمیزان لازمروغن (برای سرخ کردن) بمیزان لازمپیاز متوسط رنده شده ۱ عددرب انار (کم ترش یا زیاد ترش بودنش به ذائقه شما) بمیزان لازمگردو سائیده ۲۵۰ گرمسبزی معطر خرد شده ((پونه، گشنیز، چوچاق، نعناع، خالواش یا همان کوت کوتو، برگ سیر)) ۳ قاشق غذا خوریماهی سفید (هر نوع ماهی به دلخواه) (اگه سفید باشه بهتره) ۱ عددپیاز (حلقه شده برای کف تابه)  ۱ عدد

دستورالعمل تهیه و طبخ ماهی شکم پر :

بعداز تمیز کردن ماهی چند برش سطحی روی ماهی جهت پخت بهتر انجام میدهیم.
سپس لایه داخلی ماهی را با نمک و فلفل مزه دار نموده و همچنین مقداری نمک و فلفل هم روی پوست ماهی اضافه می کنیم .

در مرحله بعد پیاز رنده شده ای که آب آن کاملا گرفته شده است را  با گردو، رب انار، سبزی معطر و نمک و فلفل مخلوط می نماییم.
مواد مخلوط شده را داخل شکم ماهی میریزیم و با نخ و سوزن یا خلال دندان لبه های شکم ماهی را به هم میدوزیم.
درون تابه کمی روغن میریزیم و یک ردیف پیاز حلقه شده دور تابه می چینیم (بخاطر اینکه ماهیمون نسوزه) ماهی را روی پیازها قرار میدهیم، در تابه را بسته و شلعه گاز رو ۲-۳ دقیقه زیاد میزاریم تا به اصطلاح تف بیفته و بعد شعله گاز را کم میکنیم و با حرارت ملایم میزاریم تا هم پخته بشه و سرخ بشه .
و در آخر هم طبق سلیقه ماهی را درون ظرف مخصوص سرو میکنیم و نوش جان میکنیم .  از غدای خود لذت ببرید.
به همین راحتی
نکته :
چوچاق و خالواش از گیاهان محلی منطقه گیلانه مخصوصا چوچاق که اگه نتونستین گیر بیارین دیگه شرمنده!
ماهی هم نیاز به برگردوندن نداره یه طرفش سرخ میشه و طرف دیگه پخته میشه
اگه هم دوست داشته باشین ۱ قاشق رب انار رو با کمی نمک و فلفل و آب نارنج مخلوط میکنید و بصورت سس غلیظ در آخر بعد سرخ و پختن ماهی روی ماهی میریزیم و بمدت ۵ دقیقه میزارین روی حرارت بمونه تا بخوردش بره و نوش جان میکنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *