دستورالعمل تهیه سالاد گیاهی گوشتی “مرغ با توت فرنگی”
دستور تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی ویژه فصل بهار
![](http://cyou.ir/wp-content/uploads/2018/04/b7cb7f389a7ded5bc066cfcdec792f1c.jpg)
سالاد مرغ با توت فرنگی
مواد اولیه :
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
تکه های نان باگت را روی سینی فر قرار دهید و به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی تست شوند و بعد از آن اجازه دهید که کمی خنک شوند.
داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و سس دانه خشخاش را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مرغ، پیازچه و گردو را به مخلوط پنیر اضافه و مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ روی تکه های نان باگت پخش کنید و روی هر کدام یک یا دو تکه توت فرنگی قرار دهید و روی آن ها برای تزئین دانه های خشخاش را پراکنده کنید و سرو بفرمایید.