دستورالعمل تهیه سالاد گیاهی گوشتی “مرغ با توت فرنگی”

 

دستور تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی ویژه فصل بهار

سالاد مرغ با توت فرنگی

 
 
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه :

نان باگت (تکه شده) ۱ عددپنیر خامه ای ۱۱۵ گرمسس (سس دانه خشخاش) ۶ قاشق غذاخوریگوشت مرغ (پخته و خرد شده) ۳۵۰ گرمپیازچه (خرد شده) ۳ عددگردو (خرد شده – اختیاری) ۱/۴ فنجانتوت فرنگی (خرد شده) به مقدار لازمدانه خشخاش (برای تزئین) ۱ قاشق چای خوری

 

 

۶

 

 

سالاد مرغ با توت فرنگی

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
تکه های نان باگت را روی سینی فر قرار دهید و به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی تست شوند و بعد از آن اجازه دهید که کمی خنک شوند.
داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و سس دانه خشخاش را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مرغ، پیازچه و گردو را به مخلوط پنیر اضافه و مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ روی تکه های نان باگت پخش کنید و روی هر کدام یک یا دو تکه توت فرنگی قرار دهید و روی آن ها برای تزئین دانه های خشخاش را پراکنده کنید و سرو بفرمایید.

 

غذای بهاری نوش جانتان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *