آش رشته
آش رشته
مواد لازم آش رشته:
لوبیا چیتی۱ لیوان| نخود۱ لیوان| عدس۱ لیوان| لوبیا سفید ۱ لیوان| آرد گندم۱ قاشق غذاخوری| رشته آش۶۰۰ گرم| پیاز داغ۱ لیوان| سیر داغ۱/۲ لیوان| نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین| کشک۱ کیلو گرم| سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) ۲ کیلو گرم
طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.