سوپ جو
سوپ جو
مواد لازم برای سوپ جو با مرغ: (برای چهار نفر)
بلغور جوی پاک شده: دو پیمانه
سینه مرغ: یک عدد
هویج: دو عدد
سبزی سوپ: یک کاسه ماستخوری
رب: یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جو با مرغ:
بلغور جویی که از قبل خیس کردهاید را درون قابلمه ریخته، آب بریزید، نمک اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. در قابلمه را نگذارید چون در غیر این صورت سوپ سر میرود. اجازه دهید آب به جوش بیاید.
حال باید شعله را کم کنید و سینه مرغ را درون قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. بلغور جو و مرغ باید مدت دو ساعت پخته شوند. اما به یاد داشته باشید باید در این مدت مرتب مواد درون قابلمه را با کفگیر چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. حال در این فرصت پیاز و هویجها را رنده کنید و سبزی سوپ را خرد کنید.
بعد از گذشت زمان ذکر شده سینه مرغ را از قابلمه درآورید و با کمک چنگال ریش ریش کنید. حال مرغ را با هویج و پیاز و ربی که زده شده به قابلمه اضافه کنید. به میزان لازم فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد نیم ساعت بپزند. سپس سبزی خرد شده را با آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و یک ربع با هم ترکیب کنید.
میتوانید از چند برگ جعفری و تکه های لیمو سوپتان را تزیین کنید.
زمان سرو این سوپ خوشمزه و مفید رسیده است، قطعا این سوپ جو با مرغ یک پیش غذای به یاد ماندنی خواهد شد.