حقایق عجیب درباره ی بیماری مرموز CCHF یا تب کریمه کنگو ۲۰۱۸_۲۰۱۹
CCHF یا تب کریمه کنگو چیست؟
معمولا تب کریمه کنگو یک بیماری است که از طریق ورود ویروس به داخل خون فرد به او سرایت می کند. برای انتقال این بیماری راه های گوناگونی در نظر گرفته شده که به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد. یکی از پرخطرترین گروه ها برای ابتلای به بیماری تب کریمه کنگو افراد فعال در داخل کشتارگاه ها می باشند. البته منظور از کشتارگاه ها ، اشاره به مواردی دارد که رعایت اصول بهداشتی را جدی نگرفته و افراد با خون و بدن دام در ارتباط هستند ، خوشبختانه تشخیص به موقع این بیماری می تواند با درمان تب کریمه کنگو به صورت اثربخشی ، فرد را از مرگ حتمی نجات دهد.
گزینه ی بعدی مصرف گوشت های تازه ذبح شده می باشد که هنوز در حالت جمود نعشی قرار نگرفته اند. معمولا گوشت های ذبح شده نیاز دارند تا ۲۴ إلی ۴۸ ساعت در داخل یخچال قرار گیرند تا میکروب های احتمالی درون آنها به صورت کامل کشته شوند. یکی از زمان هایی که معمولا این بیماری در کمین مردم جهان خواهد بود ، عید قربان و بخصوص فصول گرم اشاره شده است. به همین دلیل در عید گذشته اغلب مردم ایران به توصیه های ارائه مبنی بر مخفی بودن ویروس عامل بیماری تب کریمه کنگو گوش فرا داده و اغلب آنها در همان روز گوشت قربانی را مصرف ننمودند.