نحوه ی سرو و پخت سالاد پاستا و مرغ با انگور

نحوه ی سرو و پخت سالاد پاستا و مرغ با انگور

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
پاستا (پاستای شکلی) ۱ بستهگوشت مرغ (پخته و خرد شده) ۱٫۵ فنجانانگور (انگور قرمز نصف شده از وسط) ۳/۴ فنجانکرفس (خرد شده) ۱/۲ فنجانبادام (تست شده) ۱/۴ فنجان

 

 

 طرز تهیه:

پاستا را در آب روی حرارت بپزید تا نرم شود. سپس با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، گوشت مرغ، انگور، کرفس و بادام را مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
حالا پاستا را اضافه کرده و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند.
می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده و در یخچال بگذارید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *