۳ نوع دستورالعمل برای تهیه لبو + آموزش پخت لبو

۳ روش آموزشی برای پخت لبو در زمستان ۹۷

شب یلدا نزدیک است و هر کسی در پی تدارک خوراکی های آن است شاید شما هم برای شب یلدا لبو درست میکنید و با طرز آن آشنایی چندانی ندارید برای همین ما در این مقاله میخواهیم روش های مختلف برای پخت لبو مخصوص شب یلدا را برای شما عزیزام آموزش بدهیم.
یکی از خوراکی های مهم و سنتی برای شب یلدا همین لبو هست که بدون آن شب یلدا معنا ندارد.
 
 

مواد لازم برای پخت لبو :

 چغندر قرمز ۵ عدد
 آب  5 لیوان
 شکر یا نبات ۳ قاشق غذاخوری

طرز پخت لبو روی اجاق گاز :

چغندرها را خوب بشویید ، ۵ لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت ۲ – ۳ ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت ۲ لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ) .

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و ۱ ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

 

طرز پخت لبو در فر :

چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها :

بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *