دستورالعمل تهیه خوراک دریایی میگو + عکس
دستورالعمل تهیه خوراک دریایی میگو
مواد اولیه :
پیاز متوسط (خلال شده) ۲ عددکدو سبز متوسط (خلال شده) ۵ عددمیگو (پاک شده) ۸۰۰ گرمهویج متوسط (خلال شده) ۳ عددگل کلم متوسط (نگینی ریز خورد شود) ۳/۴ گل کلمذرت نیمه پخته (آب پز شود) ۲۰۰ گرمروغن مایع (در صورت تمایل از دیگر روغن ها هم میتوان استفاده کرد) به مقدار لازمنمک و فلفل . پودر آویشن .پودر موسیر . زرد چوبه یا زعفران به مقدار دلخواهسس سویا (جهت مزه دار کردن هویج هنگام طبخ) به مقدار دلخواه
مواد سس :
شیر (سرد) یک لیواندلستر ۱/۳ لیواننمک و زعفران (جهت طعم و رنگ) به مقدار دلخواهآرد سفید ۲/۵ قاشق غذاخوریبکینگ پودر نوک قاشق چای خوریتخم مرغ یک عدد
نحوه تهیه خوراک :
اول ذرت را در ظرفی جداگانه آب میریزیم و مجدد آبپز میکنیم .
هویج را جدا آبپز یا بخار پز کنید تا بافت های آن نرم شود و بعد از این که آب اضافی در صافی رفت آن را جدا تفت بدهید و برای مزه دار کردن هویج از سس سویا استفاده کنید. بعد جداگانه کدو را تفت میدهیم و بعد در تابه پیاز خلالی را ریخته و تفت میدهیم کمی که نرم شد نمک و فلفل و زرد چوبه یا زعفران و پودر موسیر را اضافه میکنیم و بعد گل کلم را اضافه میکنیم و میگذاریم تفت بخورد . بعد ذرت و هویج و کدو را اضافه میکنیم تا همگی تفت بخورند و بعد میگو های سرخ شده را اضافه کنید و سرو کنید. پودر آویشن را بر روی دیس مواد بریزید ..غذای شما آماده است.
نحوه آماده سازی میگو :
تمام مواد سس را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یک دست شود بعد میگو ها را در آن میخوابانیم و میگذاریم ۱ ساعت تا ۱:۳۰ بماند تا خوب به خورد میگو برود بعد برای سرخ کردن با جنگک میگو ها را از ظرف خارج کرده تا اضافه مواد چسبیده به اون در کاسه برگردد و بعد در روغن قرار بدید بعد از کمی بفکی شدن از روغن خارج کنید تا سفت نشود.
نکته :
- میتوانید مواد را در دیس کشیده و میگو ها را روی مواد بگذارید و با میگو تزیین کنید .
فقط توجه داشته باشید که دمای میگو زود پایین میاید و سرد میشود
خلال هویج و کدو سبز اندازه انگشت اشاره . نه پهن و نه خیلی نازک
گل کلم قبل از طبخ خام است پس در ماهیتابه تست کنید که نرم شده باشد
به دلیل آماده شدن میگو زمان آماده سازی را ۱ ساعت قرار دادم وگرنه مابقی مواد زمان زیادی نیاز ندارد