آموزش پخت فیله ماهی با چاشنی پنیری برای کودکان و نوجوانان بدغذا و بدمزاج

 

فیش فود پنیری برای کودکان سخت مزاج

فیله ماهی با پنیر

 

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط ۱ عدد
کلم برگ ۲۵ گرم
فیله ماهی ۱۱۵ گرم
ذرت فریز شده ۲۵ گرم
شیر گاو دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر
کره ۱ قاشق غذا خوری
آرد ( بدون مخمر ) ۱ قاشق غذا خوری
پنیر سفید رنده شده ۲۵ گرم
دانه کنجد ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

۱- سیب زمینی را پوست گرفته ، همراه کلم برگ خرد کنید . پوست ماهی را جدا کرده ، با آب سرد بشویید .
۲- سیب زمینی را در یک قابلمه آب به مدت ۱۰ دقیقه بپزید . سپس کلم برگ را به آن اضافه کرده ، بگذارید مدت ۵۰ دقیقه دیگر نیز بپزد تا سیب زمینی و کلم برگ نرم شوند .
۳- فیله ماهی و ذرت را در قابلمه دیگری ، که حاوی ۱۰ میلی لیتر شیر است ، بپزید . بگذارید تابه جوش اید . سپس درب قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد  ماهی نرم و پخته شدن ماهی را امتحان کنید .
۴- کره را در یک ماهی تابه ذوب کرده ، آرد را در آن تفت دهید و باقی مانده شیر را کم کم به آن اضافه کنید . منتظر بمانید تا به جوش آید و مرتب آن را به هم بزنید تا غلیظ شود .
۵- ماهی و ذرت پخته شده در ماهی تابه حاوی شیر غلیظ بریزید . از این مخلوط  ،در دو ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید .
۶- سیب زمینی و کلم برگ را با باقی مانده ۱۰ میلی لیتر شیر برای پخت ماهی و ذرت ، مخلوط کرده بکوبید . نصف دیگر پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید . از این مخلوط روی ماهی وذرت پخته شده ، که در دو ظرف جداگانه ریخته اید ، بریزید . روی آن ها دانه کنجد بپاشید .
۷- این ظرف ها را درون گریل یا ماکروفر گریل دار از قبل گرم شده قرار دهید تا روی آن ها کاملاً طلایی شود . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، بگذارید تا کمی سرد شود .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *