دستورالعمل ویژه برای تهیه و طبخ ماهی شکم پر محلی
دستورالعمل تهیه و طبخ ماهی شکم پر
مواد اولیه :
دستورالعمل تهیه و طبخ ماهی شکم پر :
بعداز تمیز کردن ماهی چند برش سطحی روی ماهی جهت پخت بهتر انجام میدهیم.
سپس لایه داخلی ماهی را با نمک و فلفل مزه دار نموده و همچنین مقداری نمک و فلفل هم روی پوست ماهی اضافه می کنیم .
مواد مخلوط شده را داخل شکم ماهی میریزیم و با نخ و سوزن یا خلال دندان لبه های شکم ماهی را به هم میدوزیم.
درون تابه کمی روغن میریزیم و یک ردیف پیاز حلقه شده دور تابه می چینیم (بخاطر اینکه ماهیمون نسوزه) ماهی را روی پیازها قرار میدهیم، در تابه را بسته و شلعه گاز رو ۲-۳ دقیقه زیاد میزاریم تا به اصطلاح تف بیفته و بعد شعله گاز را کم میکنیم و با حرارت ملایم میزاریم تا هم پخته بشه و سرخ بشه .
و در آخر هم طبق سلیقه ماهی را درون ظرف مخصوص سرو میکنیم و نوش جان میکنیم . از غدای خود لذت ببرید.
به همین راحتی
نکته :
چوچاق و خالواش از گیاهان محلی منطقه گیلانه مخصوصا چوچاق که اگه نتونستین گیر بیارین دیگه شرمنده!
ماهی هم نیاز به برگردوندن نداره یه طرفش سرخ میشه و طرف دیگه پخته میشه
اگه هم دوست داشته باشین ۱ قاشق رب انار رو با کمی نمک و فلفل و آب نارنج مخلوط میکنید و بصورت سس غلیظ در آخر بعد سرخ و پختن ماهی روی ماهی میریزیم و بمدت ۵ دقیقه میزارین روی حرارت بمونه تا بخوردش بره و نوش جان میکنید.