دستورالعمل ویژه برای تهیه ترشی آلبالوی محلی | آلبالو پیکل سنتی

تهیه ترشی آلبالو خانگی

 

مواد اولیه :

نمک به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
آلبالو ۱ کیلو گرم
شکر (اختیاری) ۲-۱ ق غ

 

طرز تهیه :

ابتدا آلبالوها را شسته و در شیشه بریزید، سپس آب و نمک را جوشانده و اجازه دهید سرد شود، وقتی آب و نمک سرد شد، شیشه را با آب نمک و سرکه پر نمایید.
نصف شیشه باید از سرکه و مابقی آن با آب نمک جوشیده پر شود.

 

چند نکته برای تهیه ترشی آلبالو خانگی :

۱. بعد از چند روز ترشی آلبالو را بچشید تا از مقدار نمک آن مطمئن شوید.
۲. سرکه سفید برای ترشی آلبالو مناسب تر است.
۳.  ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.
۴. وقتی آلبالوهای آن تمام شد، آب ترشی آلبالو را بیرون نریزد، برای تهیه سس سالاد از آن استفاده کنید، سس شما صورتی خوشرنگ میشود وجایگزین خوبی برای آبلیمو است.
۵.  اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث ترش شدن بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو گم میشود.
۶.  برای ملس شدن میتونید چند قاشق شکر هم اضافه کنید بنظر خودم خیلی بهتر میشه 🙂
۷. با سرکه قرمز و سیب هم میتونید درست کنید .

همه موارد گفته شده بستگی به ذائقه خودتون داره که با امتحان روش های مختلف دستتون میاد

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *