دستورالعمل کامل تهیه خیارشور مطبوع خانگی

 

دستورالعمل تهیه خیارشور مطبوع خانگی

خیارشور خانگی

 

آماده سازی: ۲ ساعت

مواد اولیه :

 خیار (ریز و قلمی) ۲۰عددآب ۲لیترنمک ۳چهارم لیوانسبزی (شامل جعفری،ریحان و ترخان) ۲۰۰گرمسیر  ۱۵تا۲۰حبهرازیانه ۲قاشق مرباخوریفلفل سبز تند به میزان لازمتخم گشنیز ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در ابتدا خیار‌ها را با آب سرد بشویید و درون آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند. در یک قابلمه آب و نمک را مخلوط کرده و جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیار‌ها، جعفری، ریحان، ترخان، فلفل سبز تند و حبه‌های سیر به همراه تخم گشنیز نکوبیده و رازیانه را اضافه کرده و از محلول آب و نمک روی خیار‌ها را پر کنید تا کاملا سطح خیار‌ها را بپوشاند. سپس در شیشه را محکم ببندید طوری که هوا به درون آن نفوذ نکند و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشور‌ها آماده است.


نکات:

۱)توجه داشته باشید سیرها باید با پوست و کمی کوبیده شده باشند.
۲)در صورت تمایل از چند عدد موسیر خشک هم درون خیارشور استفاده کنید.
۳)حتما بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگهداری کنید.
۴)توجه داشته باشید که خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می‌ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهید رنگ آن روشن می‌شود.
نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *