آموزش تهیه تمشک_بستنی لهستانی | بستنی خانگی و لذیذ با تمشک

بستنی تمشک خانگی

تمشک بستنی لهستانی

 

مواد اولیه :

خامه فرم‌گرفته ۱/۴ پیمانه یا ۳۰۰ میلی‌لیترشکر ریز یا پودرقند ۷۵ گرم یا شش قاشق سوپخوریتمشک ۵۰۰ گرم یا پنج پیمانهآب دو قاشق سوپخوری یا ۳۰ میلی‌لیتر

 

طرز تهیه :

شکر، آب و تمشک را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود. تمشک‌های نرم‌شده را در آبکش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس در یخچال یک‌ساعت خنک کنید. خامه و تمشک را خوب مخلوط کرده و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید تا تقریبا یخ بزند. بستنی را داخل غذاساز ریخته تا کاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ریخته و در فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید و دوباره داخل دستگاه غذاساز ریخته بستنی را پودر کرده و برای بار آخر به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا بسته و آماده شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *