غذاهایی که مغز را می کشند

 

غذا که می خوریم می تواند سالم و یا ناسالم باشد. معمولا ما مواد غذایی طبیعی و آلی مصرف می کنیم و از محصولات بسته بندی شده اجتناب می کنیم. ما به کالری هایی که می خوریم توجه می کنیم. اما ما فکر نمی کنیم که کدام محصول مغز ما را تحت تاثیر قرار می دهد. غذاهایی هستند که سلامت مغز ما را تحت تأثیر قرار می دهند. در اینجا مواد غذایی که تاثیر منفی بر روی مغز ما میگذارند را برای شما عزیزان ارائه میدهیم:

قند و شکر – باعث آسیب و تضعیف توانایی یادگیری حافظه می شود.

 

الکل _ الکل باعث نابودی کبد می شود

 

 

فست فود – تحقیقات نشان می دهد که محصولات فست فود ساختار شیمیایی مغز را تغییر می دهد

 

 

غذاهای سرخ شده – غذاهای سرخ شده که باعث عصبانیت مغز می شوند، در میان محصولاتی هستند که عملکرد مغز را مختل می کنند

 

 

غذاهای آماده و از پیش تهیه شده – غذاهای فرآوری شده به سیستم عصبی مرکزی مغز آسیب می رسانند . این می تواند باعث بیماری هایی مانند آلزایمر شود.

 

غذاهای بسیار شور – به طور کلی نمک به قلب آسیب می رساند . همچنین به علت وجود سدیم، نمک باعث آسیب مغز می شود و توانایی أن را برای فکر کردن مختل می کند .

 

 

 

پروتئین های مکمل – ورزشکاران از پروتئین های مکمل به عنوان یک غذای ساختاری عضلانی استفاده می کنند.

 

 

چربی های ترانس – چربی های ترانس کیفیت عملکرد مغز را کاهش داده و علاوه بر این خطر ابتلا به سکته مغزی با حداکثر سطح و بیماری هایی مانند آلزایمر را سبب می شود.

 

 

شیرین کننده های مصنوعی – استفاده بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی منجر به ضایعات مغزی می شود.

 

 

نیکوتین – بزرگترین آسیب نیکوتین به مغز، جلوگیری از جریان خون است. این عامل باعث می شود مغز به آرامی بمیرد.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *